Cicevac-Razanj NeZavisan web portal

I kulturno letu u Vitoševcu

Подробнее на сайте: http://repair-dwelling.ru http://body-treatment.ruGo to top of pagehttp://joomspider.comhttp://kupil-jilie.ru http://grand-finance.ruhttp://leadnews.ruhttp://tryjoomla.nethttp://java-code.ruhttp://dohodok.ru
http://my-houseroom.ruhttp://health-treatment.ruhttp://choose-house.ruhttp://maintain-health.ru http://buy-immobility.ruhttp://my-immobility.ru
U Vitoševcu za proslavu Sv. Petke svake godine se organizuje i omanja priredba u večernje sate. Ove godine organizator proslave je KUD Vitoševac što se odmah pokazalo i na kvalitet same organizacije, što moramo da pohvalimo. Više o samom programu možete pročitati u predhodnom postu koji smo objavili kao najavu ove manifestacije.
Prve večeri 07.08.2012 godine odigrana je pozorišna predstava amaterskog pozorišta iz Varvarina "Srpska drama" po tekstu Siniše Kovačevića. Predstava je odigrana u domu kulture u Vitoševcu i bila je jako dobro posećena, što samo potvrđuje odličnu organizaciju i zalaganje svih članova Kulturno umetničkog društva iz Vitoševca, na čemu im se ovom prilikom puno zahvaljujemo.
(deo predstave koji je zabeležen)
Drugo veče 08.08.2012 godine na novoizgrađenoj bini kod seoske česme održan je kulturno zabavni program gde su učestvovali KUD Sava Jeremić iz Ražnja, KUD Rutevac i KUD Vitoševac kao i Branimir Marković, Branko Demirović, Tomica Nedeljković (frula) i Danilo Mišković (harmonika). Posećenost je bila odlična po slobodnim procenama verujemo da je bilo preko sedam stotina prisutnih što je takođe za svaku pohvalu i podstrek za sledeću godinu.
(prvi deo proslave)
(drugi deo proslave)
U nastavku Vam prenosimo fotografije od I kulturnog leta u Vitoševcu, vidimo se dogodine.
BIGtheme.net Joomla 3.3 Templates