Cicevac-Razanj NeZavisan web portal

Bez posla ostao načelnik Policijske stanice u Ražnju

policajac oteo dzipPrvi otkazi u Policijskoj upravi u Nišu zbog nesavesnog rada. Bez posla ostao načelnik Policijske stanice u Ražnju Miodrag Todorović.

Načelnik Policijske stanice u Ražnju Miodrag Todorović (45) i policajac prve klase PS Aleksinac Aleksandar Đorđević (39), dobili su otkaze zbog nesavesnog rada! Novi načelnik niške policije Srđan Grekulović i na ovaj način je počeo da zavodi red u Policijskoj upravi, a na spisku za gubljenje posla nalaze se još neki čuvari reda.

Osnovno javno tužilaštvo u Nišu podiglo je, pre nego će ostati bez posla, optužni predlog protiv Miodraga Todorovića (45), načelnika Policijske stanice u Ražnju, zbog zloupotrebe službenog položaja, dok se njegov prijatelj D. M. (35) tereti da ga je podstrekavao na ovo krivično delo. Todorović je osumnjičen da je decembra prošle godine od Vojkana Milanovića iz Ćuprije oduzeo džip „micubiši pajero“. To je, kako se sumnja, uradio na nagovor D. M. koji je pre toga džip prodao Milanoviću za 6.000 evra, ali mu je novi vlasnik ostao dužan izvesnu sumu novca. Todorović se tereti da se najpre depešom obratio načelniku Policijske stanice Ćuprija i zatražio da mu pomogne da pronađe džip, zbog navodnog rasvetljavanja krivičnih dela falsifikovanja dokumentacije prilikom registracije vozila. Policajci iz Ćuprije su locirali i oduzeli vozilo od Milanovića i, na zahtev Todorovića, dovezli ga do Policijske stanice u Ražnju, gde ga je načelnik policije preuzeo. Međutim, potom je vozilo predao prijatelju M. T., a oduzeti džip nije evidentirao u policijskoj dokumentaciji.

vest preuzeta : novosti

BIGtheme.net Joomla 3.3 Templates