Cicevac-Razanj NeZavisan web portal

Nesposobnost kancelarije za mlade u Ražnju

kosarkaski terenZašto?
Finansiranje omladinskih projekata u okviru programa Mladi su zakon koji finansira Ministarstvo omladine i sporta za 2012 godinu kancelarija za mlade u Ražnju je podnela projekat Uređenje košarkaškog igrališta u Vitoševcu  koji i dan danas nije završen. Zbog postavljenog pitanja zašto ovo nije završeno osoba koja radi u kancelariji za mlade u Ražnju Ivan Ivanović je odreagovao tako što je počeo da vređa i da šalje uvrednjive sms poruke. Dobio sam i pismeni odgovor od Proaktiv-a koji je bio resurs centar ovog projekta da ‘’ Sredstva potrebna za izgradnju podloge terena obezbeđena su i uplaćena na vreme od strane Proaktiv-a’’.
Takođe sam saznao da ovo nije prvi put da napada i vređa već da je i mladima iz Smilovca odbijao sastanke da bih ih prozivao i vređao. Jedan od razloga zašto su se mladi u Smilovcu ove godine odlučili da sami podnesu projekat u okviru programa Mladi su zakon 2013 godine https://www.facebook.com/groups/205809599447751/615595578469149/   i ako postoji osoba koja je plaćena da pomogne omladini i mladima u ovim poslovima.
Da li je zaista osoba koja vređa i odbija saradnju sa mladima u opštini Ražanj zaslužila da vodi jednu takvu kancelariju koja bi trebalo da pruži mladima odgovore i pomoć u rešavanju problema i da unapredi njihov položaj. Ili je ipak članstvo Demokratske stranke Srbije dovoljna kvalifikacija za tako nešto?
Podsetio bih na projekat Zdrav stil života koji je finansiralo Ministarstvo omladine i sporta opremanje teretane u Ražnju iznosilo 743 000 dinara (izvor http://www.rtk.rs/?p=15442 ).
D. Marić
BIGtheme.net Joomla 3.3 Templates