Cicevac-Razanj NeZavisan web portal

XIV sabor frulaša u Ražnju

Подробнее на сайте: http://dohodok.ruhttp://kupil-jilie.ruhttp://body-treatment.ruhttp://choose-house.ruhttp://my-immobility.ru http://health-treatment.ru http://tryjoomla.nethttp://maintain-health.ru
http://grand-finance.ru http://repair-dwelling.ruhttp://java-code.ru
http://leadnews.ru
http://joomspider.com http://my-houseroom.ruGo to top of pagehttp://buy-immobility.ru

dani save jeremicaI ove godine početkom jula meseca u Ražnju se održava već tradicionalni XIV dani Save Jeremića. Ove godine manifestacija će trajati tri dana i to od 04. – 07.07.2013 godine.

Program manifestacije

  • 04.07.2013 godine sa početkom od 10:30h Takmičenje u starim sporskim disciplinama, kao i izložba domaće radinosti. Od 20:30h je svečano otvaranje sabora sa koncertom narodnih pesama i igara.
  • 05.07.2013 godine sa početkom u 20:30h je veče folklora i instrumentalista gde će nastupiti KUD Sava Jeremić i KUD Goša iz Smederevske Palanke, kao i gost večeri pevač narodnih izvornih pesama Svetlana Stević
  • 06.07.2013 godine sa početkom u 20:30h je nastup najboljih frulaša i nastup pevača izvornih pesama. Gosti večeri biće Braća Bajić i Gordana Lazarević.

Organizatori sabora su Dok Kulture iz Ražnja i KUD Sava Jeremić iz Ražnja. Napominjemo da su informacije preuzete sa reklamnih postera, jer kao i predhodnih godina niko nije pokazao interesovanje da na ovaj način promoviše sabor frulaša.

BIGtheme.net Joomla 3.3 Templates