Cicevac-Razanj NeZavisan web portal

Da li će konačno voda stići do Ćićevca ?

ispravna pijaca voda

Kako prenosi RTK nakon više od 20 godina gradnje Regionalnog sistema vodosnabdevanja sa jezera Ćelije preko fabrike vode u Majdevu, čitav projekat je došao do finalne faze radova i puštanja u rad novog rezervoara u Lipovcu 17- tog februara najavio je direktor Javnog komunalnog preduzeća „Vodovod“ Kruševac, Milutin Tasić.

Po rečima Tasića, do sredine ove godine biće ugrađen sistem za daljinsko upravljanje rezervoara u Lipovcu a do tada određen je tim za manuelno upravljanje celokupnim sistemom vodosnabdevanja. O značaju projekta govorio je pomoćnik direktora za tehnička pitanja Javnog komunalnog preduzeća Vodovod Kruševac Ljubomir Banović.

Od 17 februara za stanovnike Ćićevca i Varvarina biće obezbeđen priključak na rezervoaru u Lipovcu i ovim je jedan od najvažnijih projekata za ove opštine pri kraju. Ostaje da se nadamo da će sve funkcionisati kako treba i da višegodišnji problem vodosnabdevanja opštine ćićevac biće rešen. Podsećamo da je 31. januara u Ćićevcu organizovana i protesna šetnja zbog problema sa ovim projektom.

BIGtheme.net Joomla 3.3 Templates