Cicevac-Razanj NeZavisan web portal

Otvorena pošta u Skorici

Mira Petrović, novoimenovani vršilac dužnosti direktora JP „Pošta Srbije”, 16.09.2016 godine je predala na upotrebu poslovnicu s besplatnim internet-kutkom meštanima Skorice i susednog sela Smilovac.

otvaranje poste skorica

Pošta širi svoju poslovnu mrežu i obezbeđuje jednak kvalitet i pristupačnost usluga u svim krajevima Republike Srbije, uz pun doprinos revitalizaciji ruralnih područja i ravnomernom regionalnom razvoju, ukazala je Mira Petrović, podsetivši da se akcija „52 pošte za 52 nedelje”, kojom Pošta Srbije od početka godine ide u susret srpskom selu i pomaže da se u njemu lakše živi i privređuje, sprovodi po ideji Milana Krkobabića, prethodnog direktora a sada ministra u Vladi Srbije.

„Pošta Srbije sa ovim projektom radi pravu stvar i akcija otvaranja seoskih pošta, sa internet kutkom kao posebnom čarolijom, sigurno će biti nastavljena. U isto vreme, naši zaposleni, koji su pokazali da imaju mnogo znanja, umeća i profesionalnosti, osmišljavaju i nešto novo sa čime ćemo krenuti od Nove godine. Tim proširenjem i unapređenjem usluga bićemo korak ispred konkurencije i omogućiti vama koji živite daleko od Beograda da vam sve bude blizu”, rekla je Mira Petrović, poželevši meštanima berićetnu jesen.

Dobrica Stojković, predsednik opštine Ražanj, zahvalio je Pošti Srbije što efikasno servisira građane i privredu, kako u gradskim tako i u manjim sredinama. On je dodao da će poštanske usluge biti veliko olakšanje i ušteda vremena i novca za stanovnike ovog dela Nišavskog okruga, koji će na ovo dobro Pošte Srbije umeti da uzvrate.

BIGtheme.net Joomla 3.3 Templates