Cicevac-Razanj NeZavisan web portal

Lovačka olimpijada 2008 - Niš (uspeh članova LU Srna iz Vitoševca)

Подробнее на сайте: http://health-treatment.ruhttp://dohodok.ruhttp://choose-house.ruhttp://java-code.ruhttp://maintain-health.ru
http://buy-immobility.ru http://tryjoomla.nethttp://grand-finance.ru http://kupil-jilie.ruhttp://joomspider.com
http://my-immobility.ruhttp://my-houseroom.ru http://body-treatment.ruhttp://leadnews.ruhttp://repair-dwelling.ru
Izletište Gradac iznad Knez Sela 20.09.2008 godine bilo je u znaku lovca. Gradska opština Pantelej i lovačko udruženje Niš ugostili su oko 200 takmičara ali i veliki broj posetilaca u okviru tradicionalne Srpske lovačke olimpijade.
lovacka olimpijada 2008
Niški lovci ugostili su prijatelje iz desetak gradova u Srbiji, ali i lovce iz Soluna i Bijeljine. Takmičili su se u sedam disciplina, što lovačkih veština što narodnih sporskih igara. Tako su pored maratona na brdskoj stazi dugoj tri kilometara, gađanja glinenih golubova i silueta srndaća, snage odmerili i u bacanju kamena s ramena, nadvlačenju štapa i konopca i skoku u dalj iz mesta.
lovacka olimpijada 2008 nis
Na takmičenju je učestvovalo šesnaest ekipa sa po deset članova. Ekipno prvo mesto osvojili su takmičari LU Srna iz Vitoševca, na drugo su se plasirali lovci kragujevačke LU Šumadije, i treće mesto su zauzeli domaćini, članovi LU Niš, a nagrada za fer plej dodeljena je takmičarima Lovačkog saveza iz Soluna.
lovacka olimpijada 2008 nis
Čestitamo lovcima LU Srna iz Vitoševca što i na ovakav način vrše promociju našeg kraja, i želimo im da nastave tako sa uspesima.
lovacka olimpijada 2008 nis